Bemutatkozás

Helló, én Kusztor Csaba vagyok, ez pedig itt a blogom, az Ember tervez.

Mi történik itt?

Összpontosítom az elmúlt 35 évben szerzett elméleti és tapasztalati tudásomat, és egy-egy, az életünket áthálózó folyamatot, rendszert, témát vizsgálok meg közelebbről, azzal a szándékkal, hogy fogást találok rajta és jobbá tudom alakítani.

Néha fiktív, néha nagyon is valós dolgokat veszek szemügyre, néha konkrét céllal, néha pedig csak a kísérletezés, a gondolkodás kedvéért szöszölök egy témával. A tervezés öröméért.

Ebben a határok nélküli játékban a service design megközelítésre támaszkodom. Segítségemre lesz ezenkívül egy csomó hasonszőrű ember, akiket hozzám hasonlóan lázba hoznak a világunkat működtető fogaskerekek. Barátok, kollégák, stopposok. Így az Ember tervez többé válik egy blognál – egy szakmai közösséget is összefog. Egy olyan zuggá válik, ahol egymást inspirálhatjuk, ahol én is tanulhatok és fejlődhetek, és a saját tudásomat is átadhatom másoknak. Remélem, te is találsz itt valami érdekeset. Engem megtalálsz Facebookon, Twitteren, ha pedig kommunikációval kapcsolatban keresnél, itt olvashatsz az ügynökségünkről. Vagy írj emailt.